WinX Cell Phone Video Converter

WinX Cell Phone Video Converter

Program idealan za one koji vole da gledaju video na mobilnim teelfonima. Konvertuje video u format za vaš mobilni telefon.

WinX Cell Phone Video Converter

Veoma lepo dizajniran i osmišljen program za konvertovanje videa za mobilne telefone. Nije besplatan ali posetiocima našeg sajta poklanjamo određeni broj kopija! O tome više na kraju teksta!

Konvertovanje u 4 jednostavna koraka

1) Koji video konvertujete?

Izabertie video koji želite konvertovati i dodajte ga na listu (taster "Add"). Može samo jedan a može i više njih odjednom. Ako se predomislite tasterom "remove" izbacujete video sa liste i on neće biti konvertovan.

Celi video ili samo isečak?

Ako želite konvertovati samo odredjeni deo (isečak) videa onda jednostvano klizačem ispod prikaza tog videa podeite gde želite da bude početak isečka a gde kraj.

2) Za koji mobilni telefon?

Izaberite za koji mobilni telefon pripremate video. Ponudjeni su modeli sa Android operativnim sistemom, Blackberry, Nokia, iPhone...
Takojde je ponudjeno 3GP i MP4 koji daju video u standardnim formatima za starije modele mobilnih telefona i portable video plejera.

Može i samo u muziku iz videa da konvertujete u MP3

Ako izaberete "to Music" kao rezultat dobićete samo muziku iz tog videa u MP3 formatu koji možete slušati na svim mobilnim telefonima, računarima, kućnim plejerima, MP3 plejerima za automobile i sl.

3) Podesite detaljnije opcije

Ispod naziva mobilnog telefona ponuđene su vam detaljnije opcije poput rezoluucije, frameratea i sličnih opcija. Naravno najbolje bi bilo zadržati originalne parametre od video originala ali to najčešće nije moguće. Pošto se mogućnosti telefona razlikuju potrebno je da isprobate više različlitih podešavanja i da vidite koji od njih daje rezultate sa kojima ste najzadovoljniji na vašem telefonu.

4) Obavite konvertovanje!

Kada ste sve izabrali i podesili kao želite. Kliknite na taster "Start" i program će konvertovati sve što je na listi u format koji ste želeli.

Dalje vam ostaje da ga kopirate na mobilni telefon i uživate!

POKLANJAMO BESPLATNO NA NAŠEM SAJTU!

Našim korisnicima poklanjamo 25 besplatnih kopija programa WinX Cell Phone Video Converter. Program inače košta 20 dolara. Ako imate mobilni telefon i treba vam ovakav program, ne oklevajte!

Pravila

Javite nam se na našu email adreus koja piše ovde. 25 korisnika koji prvi budu poslali email počev od danas 28.03.2011 dobiće besplatno šifru za registraciju programa.

U emailu naznačite da je "za besplatan program" ili "za nagradnu igru" tako da ne šaljemo onima koji nisu zainteresovani za program.

Link za download programa WinX Cell Phone Video Converter:
http://www.winxdvd.com/download/winx-cell-phone-converter.exe

Srećno!

video majstor, 28.03.2011
Za diskusiju i pitanja na ovu temu možete koristiti naš forum
>>Za učestvovanje na forumu registracija nije neohodna<<