Obrenovac 1003, stiže novi savremeni dokumentarac

09.07.2014
Uskoro stiže novi dokumentarac moderne koncepcije "Obrenovac 1003" o nedavnim katastrofalnim poplavama koje su pogodile našu zemlju, kada je najviše stradao Obrenovac.

"Obrenovac 1003" je savremen dokumentarac, kakav se dopada današnjoj široj publici i može se meriti sa najnovijim dokumentarnim ostvarenjima današnje TV industrije.
Akcenat je, naravno, na ljudima koji su se našli usred nenajavljene prirodne katastrofe. Njihova borba za preživljavanje, snalaženje  u okruženju bez električne energije, vode, telefonije, novca... Spašavanje, solidarnost i pomaganje... Gubitci, emocije i sećanja na uslove života pre poplava.

Film je sniman tokom poplavnog perioda i posle kada su se ljudi vraćali svojim domovima u grad koji je teško oštećen i gde su uslovi za život otežani. U snimanju su korišćeni i dronovi (bespilotne letelice).

Film je rađen u produkciji "Summer Memories Films" i "Rezakcije". Režiser je Predrag Vukosavljević o čijem radu smo već jednom prilikom pisali: Radionica filma u Obrenovcu

Film će učestvovati na festivalima a uskoro očekujemo i TV premijeru o čemu ćemo takođe izvestiti kad dođe vreme.
Ispod je zvanični plakat i najavni trejler za Obrenovac 1003:

Za diskusiju i pitanja na ovu temu možete koristiti naš forum
>>Za učestvovanje na forumu registracija nije neohodna<<